Decoratief stuc en schilderwerk

Nieuw en uniek

Bij perfectieschilders geloven we dat uw huis, kantoor of winkelpand een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijkheid en stijl, en daarom bieden we een unieke combinatie van decoratief stucwerk en schilderwerk om uw interieur tot leven te brengen. Dit is echt een mooi uniek en sprekend concept.

Ervaren vakmensen

Ons decoratief stucwerk is een prachtige manier om textuur, diepte en karakter toe te voegen aan uw muren en plafonds. Of u nu kiest voor Italiaans stucwerk, spachtelputz, of een andere decoratieve afwerking,
ons ervaren team zal ervoor zorgen dat elk detail nauwkeurig wordt uitgevoerd, resulterend in een adembenemend en uniek resultaat dat uw huis, bedrijf of winkelpand onderscheidt van de rest.

Meesterwerk

Of het nu gaat om een enkele accentmuur, een hele kamer of uw hele huis, onze gecombineerde expertise in decoratief stucwerk en schilderwerk staat garant voor een resultaat dat verbluffend en tijdloos is. Laat ons uw interieur transformeren tot een meesterwerk van schoonheid en verfijning.

NOBILIS

Een uniek vormbaar materiaal met coating, voor de hoogwaardige interieurdecoratie, op basis van puur metaal gebonden door een speciale hi-tech hars. De vasthoudendheid van het platina, de uitbundigheid van goud, de vastberadenheid van koper, de compactheid van het brons en het humeur van Palladio, zijn de vijf elementen die Dit product kenmerken en het een absolute authenticiteitswaarde geven, die nog nooit door iemand is bereikt.

NOBILIS geeft een magische transformatie aan elk oppervlak, in een afwerkingsemotie van puur en edelmetaal, zichtbaar, voelbaar en tastbaar. Met zijn originele en exclusieve uitstraling verlicht en verfraait dit product elke muur. Het kan worden toegepast als een toegevoegde waarde voor omgevingen en/of locaties met een hoge aantrekkingskracht en prestige, zowel in particuliere woningen als in openbare projecten. Het heeft een hoge schrobklasse en is bestand tegen schimmels en bacteriƫn.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij uw ruimtes kunnen verfraaien met onze unieke combinatie van decoratief stucwerk en schilderwerk. Voorbeelden genoeg!!!!!! We kijken ernaar uit om samen met u aan uw project te werken en het om te toveren tot een ware blikvanger.