Over Perfectieschilders - Schilder Rotterdam

Betaalbare aanpak van je woon en werk omgeving

Perfectieschilders is maar een naam. Wel een naam, die iets betekent. Wij nemen namelijk alleen genoegen met het perfecte eindresultaat. Als schilderbedrijf hebben wij al jaren tevreden klanten in Rotterdam en omstreken. We werken voor particulieren, bedrijven, VVE’s en Gemeentes, wooncoorperaties en vastgoedinrichters.

Wilt ook het perfecte resultaat? Neem dan gerust contact met ons op.

Maar wat bij ons bovenaan staat, is ons streven naar perfectie

Wilt u meer weten over mij, onze werkzaamheden en/of over onze visie, nodig ik u van harte uit voor een bak koffie. Schroom dus niet om contact op te nemen of kijk gerust eens rond op onze mooie website die in 2024 is ontworpen door onlinegoedvindbaar.nl

Ons verhaal

Mijn naam is Vincent Lorje, eigenaar en oprichter van Perfectieschilders. In 1998 heb ik mijn schildersopleiding in Rotterdam gevolgd en met succes afgerond.

Na mijn opleiding als allround schilder wilde ik even wat anders gaan doen en ben ik volledig uit de schilderswereld gestapt om mij verder persoonlijk te gaan ontwikkelen. Op dat moment dacht ik niet aan persoonlijke ontwikkeling maar als ik er nu op terug kijk, is dat toen wel de juiste stap geweest om te zijn wie ik nu ben en heeft die tijd mij positief geholpen in al mijn acties van nu.

In oktober 2013, ben ik pas weer gaan schilderen en heb ik voormalig perfectieschilders opgericht wat toen nog actief was onder de naam perfectiebouw. In de afgelopen 10 jaar heb ik, maar zeker ook het bedrijf zich ontwikkeld tot een begrip in de regio Rotterdam en omstreken.

Ons werk richt zich tot iedereen die verandering wilt, zoekt of nodig heeft binnen zijn of haar leefomgeving. Uiteraard bedoel ik dan in de vorm van de genoemde werkzaamheden die wij op de website aanbieden en een beetje meer.